The Art of Stretching the Disciplines

Pages: 1 2 3 4 5 6 7 810 11 12  / inhoudsopgave / bronnen /

 

/ DANK /

Met meer dan grote dank denk ik aan mijn partner Menno Grootveld, die mij met veel geduld op alle fronten heeft verzorgd en ruimte heeft gemaakt. Als sparringpartner en eindredacteur was je onmisbaar, Menno.
Daarnaast gaat mijn lieve en oprechte dank uit naar mijn kinderen, Ascha en Mattis, die ik verwaarloosd heb opdat ik de master niet alleen kon volgen, maar ook afronden.
Hanneke Brier dank ik speciaal voor alle begeleiding en voor de sporen waarop ze me gezet heeft, maar ook voor haar lange adem en de vriendelijkheid waarmee ze al mijn buien heeft weten op te vangen en pareren. Deanna Hearst dank ik voor de weg die ze me wees en voor haar vriendschap, en Harma Staal dank ik voor alle positieve feedback.
Reinier Gerritsen en Carolien Scholtes, dank jullie voor de inspiratie voor mijn concept voor Mozaïek I.
Erwin Borgmeier dank ik voor het vertrouwen dat hij in me heeft gesteld en voor de oplossingsgerichtheid waarmee hij ruimte wist te maken voor mijn afstuderen.
Verder dank ik mijn vrienden die geduldig hebben gewacht tot de storm was overgewaaid, en mijn collega’s voor de vanzelfsprekendheid waarmee ze mijn afwezigheid hebben opgevuld.

Dit afstuderen wil ik opdragen aan mijn vader, Wim Linnemann. Hij leerde me mijn eigen weg te volgen en is mijn eindeloze inspiratiebron.

 


Lees verder …

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.